Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 64 m² without real estateNa Návsi, Nupaky - Nupaky, Středočeský Region

Na Návsi, Nupaky - Nupaky, Středočeský RegionEquipped • Parking
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 15,000


Nabízím k pronájmu velice hezky zařízený byt v Nupacích. Nupaky jsou kousek od Čestlic (necelé 2 km), kde jsou veškeré služby nebo nákupní možnosti. Byt se nachází v novostavbě nedávno dostavené, jedná se o první patro. Byt je zařízen plovoucí podlahou, kuchyňskou linkou (vestavěná myčka, lednice, mraznička, mikrovlnná trouba, pečící trouba, sklokeramická varná deska), dále je zde nová pračka značky Bosch a sušička, nová sedací souprava, manželská postel a šatní skříň Koupelna a toaleta je oddělená a je v nadstandardu. K bytu je samozřejmě prostorný sklep a parkovací stání před barákem. Byt nabízím včetně minimálně používaného vybavení, jako je nádobí, kastroly, pánvička, atd. Lokalita bytu je výborná, za pár minut jste na dálnici D1 s více směry: Brno, Praha, Plzeň (letiště). Byt nabízím za cenu 14 000 Kč, služby cca 3 000 Kč. K dispozici wi-fi . V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

V rámci Nupak je několik dětských hřišť, tenisové hřiště, hřiště na fotbal, basketbal. Nové společenské centrum kde je dětská herna , kavárna a sál kde se konají různé akce. Lepší je se na to podívat osobně :)

Property Characteristics

Listing ID211427
Layout2 bedroom
Available from04/01/2021
Floor1
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha64
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior

Additional information

Balcony
Parking
Cellar

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.