Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 60 m² without real estateNa Hřebenkách, Prague - Smíchov

Na Hřebenkách, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 4,000


Klidný a prostorný byt v novostavbě, 1. podlaží, částečně zařízen (kuchyňská linka, pračka, lednice, postel, šatní skříň, jídelní stůl, sofa, konferenční stolek, knihovničky, atd.). Výhled ze všech místností do zahrady patřící k domu, přístupné pouze rezidentům domu. Parkování jen pro rezidenty na parkovišti před domem. Plovoucí podlaha, vlastní plynový kotel. Velký obývací pokoj s otevřenou kuchyní s barovým pultem, prostorná ložnice, koupelna se sprchovým koutem, předsíň, komora. Bytu je k dispozici zabezpečená kočárkárna, možnost uskladnit kola, lyže. Dům je připojen na kabelovou síť. Klidná a zelená lokalita, v blízkosti bruslařská dráha na Ladronce, množství parků (Klamovka, Ladronka, Kinského zahrady, Petřín), nákupní středisko Nový Smíchov a další odchody, veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost do centra, tram, bus, 5 min na metro B - Anděl. Dobré spojení na dálnici na Plzeň a SRN. Komplex 4 novostaveb v luxusní vilkové čtvrti, širší centrum Prahy. Pronájem na dobu delší než 1 rok.

K nastěhování: 01/07/2009

Superbly located within a striking development, this fantastic two bedroomed flat enjoys exceptionally well presented living accommodation.

The property comprises hall, living room with stylish open-plan kitchen, large bedroom, bathroom with shower corner and storage room. The view od all rooms is to a private garden open to the property residents.

Na Hřebenkách Street offers a great and quiet location, close to the city centre situated among several beautiful parks, within a walking distance there are shops, fitness centres, swimming pool, bars and restaurants.

The nearest underground station Anděl (5 mins).

The property is partly furnished (washing machine, kitchen furniture, fridge, dining table, sofa, bookcases, wardrobe, double bed, nighttables, etc.). The property has a cable TV.

Property Characteristics

Listing ID21127
Layout2+kk
Floor1
Building typeOther
Užitná plocha60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.