Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 82 m² without real estateParléřova, Prague - Hradčany

Parléřova, Prague - Hradčany
PriceCZK 4,390,000


Nabízíme tímto, jakožto přímí majitelé, k prodeji krásný a dispozičně velmi atraktivní byt 3+ kk, v osobním vlastnictví, o užitné ploše 82 m2 s balkonem, který vznikl spojením dvou bytových jednotek. Byt je umístěný v druhém nadzemním podlaží cihlového domu po kompletní rekonstrukci vnějšího pláště, částečně i společných prostor, ve velmi atraktivní lokalitě na přelomu Střešovic a Břevnova. Lokalita je výjimečná nejen svým půvabem, ale i svou polohou s veškerou infrastrukturou, občanskou vybaveností a taktéž disponuje vynikající dopravní dostupností (v těsné blízkosti napojení na vnitřní pražský okruh (Strahovský tunel – tunel Blanka). V docházkové vzdálenosti cca 15 min. je Pražský hrad, v těsné blízkosti jsou zastávky MHD tramvaje i autobusu s přímým napojením na metro trasy A (cca 7 min. stanice Hradčanská).

Předmětný byt prošel v předchozích měsících kompletní rekonstrukcí. Jsou zde nová plastová okna, nové rozvody vody, elektrické energie, plynového topení (samostatný okruh), komplexní oprava stěn, stropů a podlah. Byt je připraven k položení nových podlah, k osazení novými dveřmi, obložení novým obkladem a instalaci novými zařizovacími předměty a kuchyňskou linkou.

Property Characteristics

Listing ID210957
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha82
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.