Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 42 m² bez realitkyŠmeralova, Prague - Bubeneč

Šmeralova, Prague - BubenečEquipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Jedná se o byt 1+1 o velikosti 42m2 ve třetím patře (s výtahem)secesního domu, okna do klidného zeleného vnitrobloku v Praze 7 na Letné, cca 3 min. od tram. zastávky Letenské náměstí. V dosahu pár minut je Billa, pošta a spousta dalších obchodů, restaurací a kaváren, Letenské sady a Stromovka. Byt je před třemi roky kompletně zrekonstruovaný a zařízený (vybavení: ústřední topení - elektrokotel, lednička, mrazák, myčka, el. varná deska a el. trouba, pračka, televize). V bytě je dostupný internet od UPC. K nastěhování od 1. července.

We are renting a quiet sunny apartment in one of the most beautiful neighborhoods in Prague. 42m2, kitchen, 1 bedroom, toilet + bathroom, 3rd floor (elevator available). The flat is located in Prague 7 - Letna 3 minutes from tram stop Letenske namesti, 3 minutes from Stromovka park and Letenske sady. The flat underwent a complete reconstruction in 2010, it is furnished and fully equipped (washing machine, electric stove and oven, fridge + freezer, dishwasher, TV). UPC internet connection available. All windows face the backyard garden. Available from 1st July.

Property Characteristics

Listing ID210567
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space42
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.