Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+kk • 143 m² without real estateZlonínská, Líbeznice - Líbeznice, Středočeský Region

Zlonínská, Líbeznice - Líbeznice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,100,000


Ponukam novostavbu rodinneho radovehom domu (4+kk), s celkovou uzitkovou plochou 143 m2. Parkovacie statia pre 2 auta k dispozicii (z toho jedno kryte). Dve moderne zariadene kupelne s talianskymi mozaikami (jedna v prizemi, druha v podkrovi). Podlahu v celom dome tvori barmsky orech, v hornej kupelni teakova podlaha, v spodnej kupelni dlazba s podlahovym vykurovanim. V technickej miestnosti plynovy kotol, ulozny priestor je aj pod schodami. Nad schodmi sa nachadza svetlovod, ktory krasne presvetluje cely sdtred domu. Kuchyna s obyvacim priestorom tvori otvoreny priestor, odtial priamo vstup na terasu, cez francuzske dvere. Nova luxusna kuchyna z r. 2011, vysoky lesk, vstavane elektrospotrebice. Komfortnost byvania na vysokej urovni. Na poschodi 3 izby, z toho v jednej zabudovany satnik. Podkrovie sluzi ako odkladaci priestor. Predpriprava urobena na krb, i alarm. V dome je bezdratovy intenret, pripojky na pevnu linku. Obec Libeznice je s plnou obcianskoou vybavenostou, a bohatym kulturnym i sportovym vyzitim.

Moznost osobnej prehliadky po dohode na tel.cisle (+421 904 883321), v case od 24.9.do 29.9.

I am offering a house of 143 m2 for sales, from 2006. It is situated in Libeznice, Prague East. It is a 2 floor house, with a garden and 2 parking places (one covered). High comfort inside and the whole house is very nicely and luxury arranged (please, see the pictures enclosed). In case of your interest, please contact me for personal site-inspection on +421 904 883321.

Property Characteristics

Listing ID210261
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha143
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.