Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 45 m² bez realitkyPolská, Prague - Vinohrady

Polská, Prague - Vinohrady
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 500


Přímý majitel nabízí k pronájmu příjemný, tichý byt na Vinohradech s výhledem na Riegrovy sady ve 4. poschodí bez výtahu. Kuchyňská linka, sporák, lednice a pračka jsou součástí vybavení bytu, který má v pokoji (25 m2) parkety a v kuchyni a předsíni plovoucí podlahu. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a WC. Topení obstarávají plynová kamna WAW a teplou vodu karma. K nastěhování od 1.10. 2012.

Direct owner offers for rent a nice and quiet apartment with a view at Riegrovy sady in Vinohrady neighbourhood. The apartment is located on the fourth floor without a lift. The apartment is equipped with a kitchen units set, cooking stove, refrigerator and washing machine. The room (25 m2) has parquet floor. The kitchen and hall have floating floor. There is a shower enclosure, washbasin and a WC in the bathroom. Heating is provided by a gas heater and hot water by a gas water heater. Available from October 1, 2012.

Property Characteristics

Listing ID209942
Layout1 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space45
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.