Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² bez realitkytřída 3. května, Zlín - Malenovice u Zlína, Zlínský Region

třída 3. května, Zlín - Malenovice u Zlína, Zlínský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 10,000


Nabízím DLOUHODOBÝ pronájem bytu v OV 2+1 Malenovice, Tř. Svobody, po částečné rekonstrukci, volný od 02/2019. Nájemné 9000,- vč.služeb. Byt je orientovaný na jih, slunný, kompletně vybavený a nemá balkon. V bytě jsou plast. okna se žaluziemi, kuchyňská linka a sporák. K dispozici lednice, mikrovlná trouba a pračka. Pokoje jsou vybavené a neprůchozí. V chodbě je prostorná šatna. V koupelně je vana. WC samostatné. Jako majitel požaduji nekuřáky.

Dobrá dostupnost sociálních služeb(škola, školka, zdravotní středisko, pošta, obchod, MHD). Parkování před domem. Vratná kauce při podpisu smlouvy je 10.000,- Kč.

Byt je umístěný v předposledním patře v panelovém domě s výtahem. K bytu náleží samostatná sklepní koje a společná sušárna a kolárna. Celý dům je po celkové rekonstrukci, výměna oken schodiště, rekonstrukce schodišť, zateplení celého domu a nová fasáda. Dům leží ve velice klidné lokalitě se spoustou zeleně. Malé zvíře po dohodě není překážkou. Upřednostňuji mladší začínající pár (není ale podmínkou).

Property Characteristics

Listing ID209479
Layout2 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space50
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.