Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 100 m² without real estateCejpova, Hradec Králové - Malšovice u Hradce Králové, Královéhradecký Region

Cejpova, Hradec Králové - Malšovice u Hradce Králové, Královéhradecký Region
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 3,000


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 3+1 ve vyhledávané lokalitě v Hradci Králové – Malšovicích. Byt je umístěn v přízemí vilového domu se 4 bytovými jednotkami. Celková výměra bytu je cca 100 m2. Dispozice: prostorná vstupní chodba s kuchyní, nadstandardní koupelna s WC (2x umyvadlo, vana, sprchový kout), druhé WC s umyvadlem a 3x prostorný neprůchozí pokoj. Dále je možné k bytu používat sušárnu, kolárnu a venkovní prostory kolem domu, které nabízejí příjemné posezení. Byt je zařízen kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou a ledničkou. Ostatní zařízení je možné zajistit po dohodě. Celý dům i byt je po kompletní rekonstrukci: podlahy, plastová okna (trojsklo) včetně žaluzií, kuchyň, koupelna, obložkové dveře, veškeré rozvody (elektro, topení, voda, odpad). Dům je rovněž nově zateplen. Do každého pokoje je zaveden internet a televizní přípojka. Parkování je možné na dvoře, případně je možné si k bytu pronajmout i garáž. Díky svému umístění byt nabízí příjemné bydlení v klidné lokalitě nedaleko lesa – Hradečnice (stezka pro cyklisty a in-line bruslaře) + v zimě běžky.

Property Characteristics

Listing ID208972
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha100
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.