Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 63 m² bez realitkytřída Kapitána Jaroše, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

třída Kapitána Jaroše, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 13,443

+ Poplatky za službyCZK 4,472


Pronájem kancelářského prostoru ve 4.NP v cihlovém domě, v centru města Brna , na ul.tř.Kpt.Jaroše. Plocha kanceláře je 63,36m2 . Vybavení: kancelářský nábytek, zátěžový koberec, klimatizace - chlazení. Na patře je k dispozici kuchyňka a soc.zařízení. Nájem pronajaté kanceláře vč. vybavení je 13.443,-Kč. Záloha na energie( el.energie, vytápění,vodné,stočné) činí 2.119,-Kč/měsíc a služby 2.353,-Kč/měsíc : ostraha objektu, svoz a likvidace odpadu, připojení internetu, úklid společných prostor, společná energie, úklid pronajaté kanceláře, hygienické a ostatní prostředky poskytované pronajímatelem.

Dopravní dostupnost: MHD tramvaj č.1 a č. 11, parkování v okolí domu , automobilem návaznost na výpadovku směr Svitavy a na přivaděč dálnice D1.

Rent office space in 4.NP in a brick building in the center of Brno, ul.tř.Kpt.Jaroše. Office area is 63.36 square meters. Facilities: office furniture, carpet, air conditioning - cooling. On the floor there is a kitchen and sanitary facilities. Rent leased office incl. equipment is 13.443,-CZK. Deposit for energy (electricity, heating, water, sewerage) is 2.119, and services 2.353 -Kč/month: security guard, collection and disposal of waste, internet connection, cleaning of common areas, common energy, cleaning leased office, sanitary and other resources provided by the landlord.

Accessibility: public transport tram No.1 and No. 11, parking around the house and a car linked to the slip road towards Svitavy to the feeder and the D1 motorway.

Property Characteristics

Listing ID208773
LayoutOther
Floor4
Building typeBrick
Floor space63
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.