Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 30 m² bez realitkyBráfova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Bráfova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízím k pronájmu byt na ul. Bráfova, Brno. Byt necháváme kompletně zařízený - pračka, LCD televizor, DVD, mikrovlná trouba, menší spotřebiče. Byt má dva pokoje - kuchyně s posezením, a ložníce + stul na pc a vestavěná skřín. Na chodbě je také vestavěná skřín. Cena je včetně připojení k internetu. Volný ihned. Velice dobrá dostupnost - zastávka šaliny č.1-4 min chůze, ul. Minská 7 min chůze. Jedná se o klidnou lokalitu. RK prosím kontaktovat jen v případě vážného zájemce. Děkuji.

We rent the apartment 1+1 on street Bráfova, Brno. Let fully furnished apartment - washing machine, LCD TV, DVD, microwave, ... The apartment has two rooms - kitchen with dining area, and bedroom + table on the pc and wardrobe. The corridor is also a built-in wardrobe. Price includes Internet access. Very good access - tram number 1 - 4 min. by walk, steet Minská 7 min by walk. It is a quiet location. RK please contact only for serious buyer. Thank you.

Property Characteristics

Listing ID208508
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.