Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 67 m² bez realitkyU tvrze, Prague - Malešice

U tvrze, Prague - MalešicePartially equipped
PriceCZK 3,370,000


Nabízím k prodeji luxusní 2+kk s balkonem, komorou a garážovým stáním v Malešicích v uzavřeném areálu tří viladomů. Dispozičně skvěle řešený byt je nadstandardně vybaven - kuchyňská linka IKEA vč. spotřebičů (sklokeramická varná deska, el. trouba, myčka, lednička), v předsíni vestavěná zrcadlová skříň vč. věšákové stěny a botníku, v koupelně italské obklady, topný žebřík a koupelnový nábytek, v ložnici luxusní vestavěná skříň na míru, v komoře regálový systém na zakázku. V pokojích plovoucí podlaha, jinak dlažba. Na dřevěných eurooknech jsou vnitřní žaluzie. Koupelna a WC jsou propojeny, lze snadno oddělit. K dispozici je kabelová tv a internet. K bytu dále náleží garážové stání v domě a další parkovací stání v areálu. Je možné parkovat i více aut. Dům je zabezpečen elektronickým bezpečnostním systémem. K dispozici je výtah, společná kočárkárna a místnost pro úschovu kol. Součástí oploceného areálu je dětské hřiště.

Dům se nachází v klidném prostředí starých Malešic s volným výhledem do zeleně. V blízkosti je fotbalové a lakrosové hřiště a cyklostezka s napojením na bruslařskou stezku vedoucí do Vysočan.

Property Characteristics

Listing ID208459
Layout2+kk
Floor2
Building typeOther
Floor space67
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.