Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 41 m² without real estateLidická, Prague - Smíchov

Lidická, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 8,300

+ Service chargesCZK 500


Hledam za sebe najemnika do bytu 1+1 s patrem v Lidicke ulici na Smichove.

Diky tramvajove zastavce Zborovska je zajistena perfektni dostupnost do centra a pesi dostupnost cca 2 minuty na Andela. V okoli je spoustu restauraci a klubu, proto doporucuji hlavne pro mlade a aktivni lidi s pozadavky na zivot v centru deni.

Byt je rekonstruovany, svetly, ma vysoke stropy. Z prostorne kuchyne s jidelnou se prochazi do loznice s vestavnym patrem a relaxacnim uloznym podiem. Ve strope chodby ulozny prostor se spoustecimi dvirky. Byt ma samostatny zachod a koupelnu vybavenou sprchovacim koutem.

Byt byl puvodne pronajiman nezarizeny, nedavno jsem ho za vlastni naklady kompletne vybavila v designu provence stylu. Podminkou prenechani najmu je odkoupeni tohoto zarizeni za cenu 20.000Kc (skrine, policky, stul s zidlema, zavesy a sladeny kompletni bytovy textil, lustry a lampicky, pracovni stul se zidli, apod...). Postel s nebesy a s luxusnimi matracemi a komodky je mozno v pripade zajmu prenechat za dalsich 15.000Kc.

Cena pronajmu je 8.300Kc +500Kc sluzby +cca 1000Kc elektrina a plyn +internet O2. Takze kompletne se vejdete okolo 10.000Kc za mesic. Kauce je jednomesicni najem, tedy 8.300Kc. Spolu s kauci by po dohode byla splatna castka 20.000 za prenechani vybaveni.

Property Characteristics

Listing ID208383
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha41
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.