Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 50 m² bez realitkyV předpolí, Prague - Strašnice

V předpolí, Prague - StrašnicePartially equipped
Monthly rentCZK 8,800

+ Poplatky za službyCZK 750


Byt 1+1 50m2 v 1. patře – II. NP s výtahem. Byt i dům je po rekonstrukci. Byt je dispozičně řešen jako dvě samostatné místnosti ( obývací pokoj a kuchyně ) spojené v podélné ose bytu vstupní halou – předsíní. Ze vstupní haly – předsíně je vstup do samostatné koupelny a WC. Orientace bytu je východ – západ. Okno kuchyně vede do tichého zeleného vnitrobloku. Okna obývacího pokoje vedou do klidné ulice. Byt je částečně zařízen. Kuchyně je osazena novou kuchyňskou linkou KORYNA s vestavnými spotřebiči (pračka, myčka, varná deska, elektrická horkovzdušná trouba, digestoř ). Podlahy – plovoucí laminátové v obývacím pokoji a v kuchyni. Dlažba ve vstupní hale, koupelně a WC. Celý byt je vytapetován – Pestrukta. V domě je rozvod kabelové televize, internetu a telefonu od UPC. Vytápění a ohřev TUV je vlastní – závěsný kombinovaný plynový kotel Vaillant.

Parkování v ulici a přilehlém okolí dále je možné využívat hlídané parkoviště před zimním stadionem HC Slavia Praha cca 5 min pěšky. MHD – tramvaje a autobusy včetně Metra A – stanice Strašnická v docházkové vzdálenosti cca 8 min.pěšky.

V docházkové vzdálenosti je i pestrá občanská vybavenost – supermarkety ALBERT, BILLA, OC EDEN – Tesco, školy a školky, Vinohradská nemocnice, lékárny apod. K využití volného času se nabízí sportovní areál TJ Slávia Praha – plavecký bazén, míčové hry, tenisový areál TJ Rapid, sportovní areál GUTOVKA – dětské hřiště, umělá horolezecká stěna, minigolf a další sportovní aktivity. V přilehlém okolí je dostatek parkové zeleně, prostřednictvím vyznačených cyklopruhů je přímé napojení na páteřní pražské cyklotrasy.

Nájemní smlouva minimálně na dobu 1 roku. Nájemné je 8.800 Kč/měsíc + poplatky 750 Kč/osoba/měsíc za služby spojené s provozem bytu v domě (úklid společných prostor, osvětlení společných prostor, vodné a stočné, odvoz domovního odpadu,výtah). Odběr plynu a elektrické energie řeší nájemce uzavřením samostatných smluv s jednotlivými dodavateli energií PRE + PP (současná nákladovost na obě média na byt je cca 1.500,- Kč/měsíc). Požadovaná kauce je 1 měsíční nájem.

Byt je k nastěhování ihned.

PROHLÍDKY JSOU MOŽNÉ PO DOHODĚ. Nejlépe každý všední den vždy od 17 do 20h.

Property Characteristics

Listing ID208364
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.