Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 30 m² bez realitkyPod Labuťkou, Prague - Libeň

Pod Labuťkou, Prague - Libeň
PriceCZK 1,590,000


Útulný byt po kompletní rekonstrukci v klidné lokalitě Praha 8 - Libeň, Pod Labuťkou 13. Nabízený byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2.patře (2.NP) čtyřpatrového cihlové domu bez výtahu.

Dispozice bytu 1+kk (1+1) tvoří prostorný pokoj (kompletně vybavený nábytkem), kuchyní s linkou (včetně plynového sporáku a myčky) a oknem. Z chodby s vestavěnými skříněmi je přístup do koupelny s vanou, umyvadlem, toaletou a místem na pračku. Na podlaze v pokoji parkety, v kuchyni korek, v ostatních místnostech dlažba. Okna jsou orientována do vnitrobloku. Parkovaní je bezproblémové před domem. K dispozici je připojení ke kabelové televizi, internetu a telefonu. Vysoké stropy umožňují vybudování patra na spaní.

Klidná lokalita se zelení a s dobrou dostupností: 3min. autobusem na metro Palmovka (linka B), 5min. na metro Prosek (linka C) a s občanskou vybaveností.

Byt je po kompletní rekonstrukci: v koupelně nové obklady, rozvody vody a odpad, vana, dlažby v chodbě a koupelně, korková podlaha v kuchyňce, renovované parkety v pokoji, nové omítky, natřená okna. Nábytek nový (2 roky).

PŘI RYCHLÉM PRODEJI SLEVA MOŽNÁ.

V CENĚ JSOU PRÁVNÍ SLUŽBY (PŘÍPRAVA KUPNÍ SMLOUVY ATD.) I VŠECHNY DALŠÍ POPLATKY. NEPŘEJI SI KONTAKTOVÁNÍ REALITNÍ KANCELÁŘÍ!!

Property Characteristics

Listing ID207967
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.