Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 110 m² without real estateRevoluční, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský Region

Revoluční, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,990,000


RK prosim nevolat!!!!!Prodáme ŘRD v Šestajovicích, Praha - Východ, přímo sousedí s pražskými Klánovicemi a Horními Počernicemi.

Dvoupodlažní dům stojící na 518 m2 pozemku díky umístění v oblasti rodinných domů s velkými zahradami zajištuje (na rozdíl od klasických řadových domků) dostatek soukromí. Velká a vzrostlá zahrada za domem s terasou je orientovaná na jihozápad a bezpečně uzpůsobena i pro nejmenší děti. Před domem zastřešené garážové stání.

Dům je 7 let starý, světlý, slunný a přívětivý, 110 m2 obytné plochy. V přízemí se nachází obývák s kuchyňským koutem, prostorná předsíň, technická místnost (kotel, pračka, úložné prostory) a toaleta. Vchod z obýváku přes terasu na zahradu. V patře tři pokoje a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Půdní prostor poskytuje dalších cca 25 m2 úložného prostoru. 1. patro dřevěná podlaha (obývák, kuchyň) a dlažba (vstup, toaleta, technická místnost) a 2. patro koberec (chodba, pokoje) a dlažba (koupelna).

Dům je ideálně položen v přímé návaznosti na původní centrum obce: 300m od místního obchodu a vyhlášeného řeznictví, restaurace, dětského hřiště, obecního úřadu, 500m škola, nová velká školka, autobusové zastávky, lékař a pošta.

Výborné spojení s Prahou, 12 min. autobusem na metro Černý most nebo 25 min do centra příměstskými vlaky z Klánovic či Zelenče.

Pozn: Nejedná se o ideální polovinu ale o samostatný dům. Cena k jednání.

Property Characteristics

Listing ID207293
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha110
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.