Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyJugoslávská, Prague - Vinohrady

Jugoslávská, Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 9,800

+ Poplatky za službyCZK 700


Slunečný byt ve třetím patře činžovního domu v centru Prahy (na náměstí I.P.Pavlova), vynikající dopravní dostupnost (denní i noční tramvaje a autobusy, metro C), veškeré potřebné obchody a banky se nachází v nejbližším okolí. V domě je zabezpečený přístup k výtahu. Byt je zařízen moderním nábytkem (manželská postel, dva stolky, dvě křesla, dvoumístná pohovka, knihovna, skříň, velké zrcadlo), který potřebuji prodat (cena dohodou - okolo 10 000 Kč), jelikož se zanedlouho vracím domů do Kanady. V koupelně se nachází sprchový kout, kuchyň je vybavená vařičem a ledničkou. Záloha se platí při podpisu smlouvy, nájem bankovním převodem. K dispozici nejlépe od 1.10.12, nejdříve však od 15.9.12, byt si můžete kdykoliv prohlédnout po předchozí dohodě na tel.čísle +420 774 878 603 nebo na e-mailu bulgarche_petrov@hotmail.com. Na nabídku prosím odpovídejte v angličtině či francouzštině - děkuji za pochopení. Peter

Excellent and sunny flat located in the centre of Prague next to all major transport connections including trams, night buses, and red=line metro. As I am moving back to Canada for personal family reasons, I am interested in persons seeking to acquire my furniture (asking around 10,00 Kc--very flexible). Monthly payment is by direct bank transfer. Landlord situated in the building on the 5th floor. Furniture includes a 2 person bed, 2 chairs, a love seat, a dresser, a mirror, a bookcase, various art work and full kitchen equipment. Deposit is required at signing of contract. Availability is Oct. 1st with the earliest possible move-in on Sept. 15th. Viewing is possible daily through me. Please call me at 774-878-603 or e-mail me at bulgarche_petrov@hotmail.com. Thank you for your interest. I look forward to hearing your response in Eng. or Fr.

Peter

Property Characteristics

Listing ID207060
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.