Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 130 m² without real estateBartolomějská, Brno - Žebětín, Jihomoravský Region

Bartolomějská, Brno - Žebětín, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,600,000


Prodej nadstandardního bytu o velikosti 3+kk s terasou a třemi šatnami. CP 119 m2 + terasa 14 m2, 3.NP/3.NP s výtahem. Byt je situován v cihlové novostavbě (kolaudace 2007), v blízkosti lesa a nové rodinné zástavby. K bytu je možné přikoupit garážové stání přímo v domě. Dispozičně: obývací pokoj + jídelna a kuchyně 40 m2; ložnice s šatnou 16 m2; dětský pokoj s šatnou 30 m2; koupelna s vanou i sprchovým koutem, WC zvlášť, všechny pokoje jsou neprůchozí. Vybavení: KL s vestavěnými spotřebiči, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, rolety, vnitřní žaluzie, nábytek na míru v obývacím pokoji a v šatně, vestavěné skříně; podlahová krytina: dlažba, plovoucí podlaha; sanitární výbava v koupelně a na WC. Volný ihned.

For sale - 3 living room apartment with terrace - CP 119 m2 + 14 m2 terrace, 3.NP/3.NP with elevator. The apartment is located near the forest with bicycle roads and nice peace of nature, ideal for family living. More information by the mail or call..

Property Characteristics

Listing ID206672
Layout3+kk
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha130
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.