Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 62 m² without real estateStanislava Kostky Neumanna, Rakovník - Rakovník, Středočeský Region

Stanislava Kostky Neumanna, Rakovník - Rakovník, Středočeský Region
PriceCZK 1,280,000


Na prodej: zrekonstruovaný byt 3 +1, v soukromém vlastnictví, Využitelná plocha 62 m2 ve zvýšeném přízemí v cihlovém domě v Rakovníku. Byt je po kompletní rekonstrukci - nový rozvod vody, plynu - včetně nového kotle. Celý byt má kompleně opravenou omítku a je čerstvě vymalován. Původní dveře jsou zachované a kompletně zrekonstruované, aby byla zachováno kouzlo bytu.

Byt sestává ze tří místností, předsíně a koupelny se sprchovým koutem a wc - přesná dipozice bytu k dispozici ve fotkách. Prostor pro kuchyni připraven včetně obkladů Podlahy jsou připraveny na položení plovoucí podlahy - výběr typu je ponechán na novém majiteli. Koupelna má nové obklady, wc, sprchový kout a dveře.

Dům prošel rekonstrukcí - nová plastová okna včetně sklepních, nová střecha, fasáda, zateplení a nové vchodové dveře. Dům je situován v blízkosti vlakového a autobusového nádraží.

K domu náleží dvůr, kde je možno parkovat.

On sale: Reconstructed Flat 2+1, privately owned, usable surface 62m2 in elevated ground floor in a brick building in Rakovnik. The apartment has been completely renovated - new water, gas - including a new boiler.

The whole apartment has a fully repaired plaster and freshly painted. The original doors are maintained and they are fully refurnished, in order to maintain the charm of the flat.

The apartment consists of three rooms, hallway and bathroom with shower and toilet - precise layout of the apartment available in fotos. Space for kitchen is ready,including .Bathroom has new tiles, toilet, shower and door.

The building has been renewed as well – new roof and insulation. There is a possibility to park in the yard. There is a railway station and bus station nearby.

Property Characteristics

Listing ID206294
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha62
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.