Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Flat to rent Small studio • 29 m² without real estateBožetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Božetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,200

+ Service chargesCZK 2,640


Pronajmu kompletně zařízený byt na ulici Božetěchova v Brně. Byt je vybaven nerez lednicí, pračkou, dvouplotýnkovým sporákem, mikrovlnou troubou a dalším vybavením. Nájemce se může rozhodnout, jestli zvolí pevnou postel či rozkládací sedačku - zakoupím na vlastní náklady. Jedná se o luxusní malý byt vybavený hezkým novým nábytkem, který ladí dohromady.

Výhodná lokace poblíž IBM a také poblíž zamilovaného hájku (vhodné pro procházky a sport). Zastávka MHD cca 3min. pěšky. Vhodné i pro majitele psa či kočky. Pro nájemce bezproblémové parkování zdarma.

Poplatek za služby zahrnuje elektřinu, teplou i studenou vodu, stočné, odvoz odpadu a topení. Nezahrnuje internet a TV. Internet za příplatek 500kč/měsíc a TV za 350 – 600kč/měsíc. Za příplatek 500kč měsíčně v bytě zůstane i plochý televizor o úhlopříčce 105cm. K nastěhování do několika dnů od podpisu smlouvy. Vratná kauce před zahájením nájemného jsou dva měsíční nájmy, tedy 12400kč.

Property Characteristics

Listing ID206286
LayoutSmall studio
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha29
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.