Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 57 m² without real estateRevoluční, Prague - Staré Město

Revoluční, Prague - Staré MěstoEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Service chargesCZK 4,000


Nabízíme pronájem kanceláří, které se nachází na adrese Revoluční 1003/3, Praha 1, čili na Náměstí Republiky vedle obchodního domu Kotva, a to ve třetím patře budovy s kvalitním výhledem a dostatkem slunečního světla (orientace na jihozápad).

Jak nabízené kanceláře, tak i celá budova jsou nově rekonstruované, místnosti jsou nadstandardně vybavené novým nábytkem na míru s kvalitní parketovou podlahou. K dispozici jsou dvě kancelářské místnosti, každá o ploše 27m2 s tím, že je k dispozici i luxusně vybavená zasedací místnost o ploše 30 m2 pro minimálně šest osob s možností zapojení dataprojektoru, notebooků a veškerým moderním zázemím.

Nabízíme bezdrátový internet v ceně, telefonní linku, oddělené sociální zařízení, možnost využití služeb recepční přes den a hlídání objektu ostrahou 24 denně, dva výtahy, menší soukromou recepci přímo pro dané kanceláře.

Cena za jednu kancelář včetně zasedací místnosti je 18.000,- Kč + DPH plus 4.000,- Kč poplatky (služby recepce, úklid, internet, energie…).

V případě zájmu Vám můžeme zaslat také k nahlédnutí smlouvu o podnájmu na dobu určitou, kterou máme připravenou ihned k podpisu.

V případě dotazů volejte, nebo pište emailem. Děkujeme.

Property Characteristics

Listing ID206184
LayoutOther
Floor3
Building typeBrick
Plocha kanceláře57
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.