Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 27 m² bez realitkyKyselova, Prague - Kobylisy

Kyselova, Prague - KobylisyEquipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Útulný byt v příjemné lokalitě. Výborná dopravní dostupnost, tramvaje (Kyselova) vzdálené cca 1 min, metro C (Ládví) a autobusy 5 minut. Cesta do centra max 15 minut. Kvalitní občanská vybavenost - obchodní centrum, poliklinika, pošta, školy a školky, hřiště, knihovna, multikino, fitness, bary a restaurace, hned vedle domu park a venkovní koupaliště, o kousek dále Ďáblický háj. V domě jsou 3 výtahy, noční bezpečností služba a recepce. Bezpečnost je také zajištěna díky dveřním čipům.

Byt se nachází ve 13 patře a je zařízený vkusným a z velké části nově pořízeným nábytkem. Je vybaven plastovými okny, kuchyňskou linkou s novou deskou a baterií, malou ledničkou s vestavěným mrazákem, novými obklady, dvojvařičem,konferenčním stolkem a židlemi, novou postelí s novými pohodlnými matracemi, skříňkami a šatními skříněmi (jedna vestavěná, s velkým zrcadlem), novou pračkou, sušákem, v koupelně se nachází toaleta a vana + nástavec se sprchou. Výhodou je i prostorný balkon s ochrannou sítí proti ptactvu, který nabízí možnost příjemného posezení, sušení prádla atd. V bytě položen koberec, kolem kuchyňské linky lino a v koupelně a na balkoně dlažba. Poplatky zahrnují vodné, stočné, centrální vytápění, osvětlení a úklid společných prostor, odvoz odpadu a recepci, v případe druhé osoby se navyšují o 500 Kč. V bytě jsou přípojky na UPC, i na pevné připojení O2 a T-mobile. Elektrická energie se převádí na nájemníka. Při podpisu smlouvy je třeba poskytnout vratnou kauci v hodnotě jednoho nájmu.

Property Characteristics

Listing ID205366
LayoutSmall studio
Floor13
Building typePrefab concrete
Floor space27
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.