Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyNa ovčinách, Prague - Holešovice

Na ovčinách, Prague - HolešoviceEquipped
Monthly rentCZK 14,500


Byt se nachází ve zvýšeném přízemí činžovního domu z 30ých let. Je prostorný a výrazně slunný, naproti se nenacházejí již žádné domy.

Dispoziční řešení: velký rohový obývací pokoj, ložnice s vestavěnými skříněmi, chodba, relativně malá kuchyň s oknem do vnitrobloku, odděleně záchod a koupelna. Byt je skoro kompletně zařízen, nechybí myčka, lednička, mikrovlnka, a také stůl s židlemi, manželská postel, pohovka a několik knihoven a komod.

V bytě byly nedávno vyměněny okna. Topení je centrální. Všechny účty jsou ale zahrnuty v ceně pronájmu.

Byt se nachází ve výborné lokalitě, hned za rohem je zastávka asi desítky tramvají, metro Vltavská (trasa C) 5 minut pěšky, centrum pěšky 20 minut, tramvají 5-10 minut. Park Letná začíná jen 5 minut pěšky, Stromovka 10 minut.

Je to byt, ve kterém pronajímatel osobně několik let bydlel, proto doufá, že najde nájemce, který si k bytu také vytvoří vztah.

Minimalní doba pronájmu je 1 rok.

Our apartment is located in walking distance to the city centre, but in a non-tourist area. Close to Letná park, National gallery of modern arts and the river, 25 minutes on foot or 7 by tram to the Old Town Square. Tram stop just around the corner with 10 different tram lines, metro in 5 minutes walking distance. Shops, cafés and authentic Czech pubs in the direct neighbourhood.

The flat consists of a spacious bedroom with double bed; even bigger living room; separate bathroom and toilet; small kitchen; and entrance hall. The flat is almost fully equipped and used to be our home before.

The flat is being rent for a minimum of 1 year period. All the expenses (electricity, heating, water...) are included in the rent.

Property Characteristics

Listing ID205084
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.