Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

House for sale 6+1 • 240 m² without real estateHlohová, Prague - Záběhlice

Hlohová, Prague - ZáběhlicePartially equipped
PriceCZK 9,850,000


Jedná se o krajní řadový dům s velkým pozemkem v klidné části Zahradního Města. Dům je koncipovaný jako 5-6+1 a má tři plnohodnotná nadzemní podlaží plus suterén o celkové užitné ploše cca 240 m2. Zastavěná plocha domu je cca 65 m2. Celková výměra pozemku je 554 m2. Zahrada domu je orientovaná na jih a jsou na ní vzrostlé listnaté i jehličnaté stromy a ovocné keře. K domu patří samostatná garáž s dílnou (36 m2) přístupná z ul. Střemchová.

Dům z 40. let prošel v letech 2008-2011 nákladnou celkovou rekonstrukcí. Byly zde provedeny nové podlahy, částečně repase původních parket, nové štuky a malby, nové koupelny, rozvody teplé vody v mědi, elektroinstalace, nové přípojky, nový kotel a zásobník Vaillant, nová střecha z pálených tašek, okapy v mědi. Dům je většinově zateplen a má novou fasádu/fasádní barvu. Byla zde provedena repase původních špaletových oken s švédským těsněním a s výjimkou suterénu pořízeny nové dveře, kopie původních. Dům je zvukově odizolován od sousedního domu (Rockwool). V domě je nová kuchyně značky MAXX Kuchyně. Dům je opatřen zabezpečovacím zařízením.

Nemám zájem o služby RK!

Property Characteristics

Listing ID204783
Layout6+1
Floor4
Building typeBrick
Floor space240
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.