Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 42 m² bez realitkyBudilova, Prague - Libeň

Budilova, Prague - LibeňEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,200


Krasný byt 1+kk/42m2 + balkon a sklep v cihlové novostavbě od roku 2008 na Praze 8 – Libeň, ve vilové čtvrti, v bezprostřední blízkosti Proseckých skal. Dům je umístěn na velmi klidném místě, s výjimečným výhledem na Prahu, s ideálním místem pro aktivní odpočinek, v dosahu je několik přírodních památek, vhodných k dlouhým procházkám a současně v lokalitě, která je blízko centra. Ihned vedle zastávka bus č.186 Čertův Vršek - 8 min metro Nádraží Holešovíce nebo Střížkov, 5 min - zastávka tramvaje, nedaleko metro Palmovka.

Byt je úplně zařízený: kuchyňská linka, nová sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, lednička. Manželská postel, stůl, 4x židlí, 2x skříně, pračka. Koupelna a WC samostatně. Vlastní plynový kotel na topení (dum je zateplen, plastová okna - min.spotřeba). Bezproblemové parkování před domem. Velice atraktivní lokalita! Občanská vybavenost je skvělá. Dlouhodobě: 8000 + 2200 poplatky + elektřína a plyn cca 400 + 700,- Kč. Vratná kauce. Nastěhování je možné ihned. RK prosím nevolat!

Beatiful appartment 1+kk/42m2 + balcony, built in 2008, Prague 8 - Libeň. Very green nature enviroment around with perfect view, exellent transport connection – next to house is 186 bus stop Čertův Vršek - 8 min up to metro Nádraží Holešovíce or Střížkov, 5 min walking – tram stop, nearby metro Palmovka.

The flat is fully funished: kitchen, el.range, frige, microwave, washing mashine. Ready to move in! Shower and restroomare separeted. Large light windows. No problem with parking. Grate location! There are all needs closely. Long term only: 8000 CZK + 2200 expences + electricity and gas aprox. 400 + 700 CZK. Refundable depozit. Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID204317
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space42
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.