Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent 3+kk • 100 m² bez realitkyKobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský Region

Kobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 24,000

+ Poplatky za službyCZK 5,880


Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory – samostatnou sekci s vlastním vstupem, sestávající ze tří kanceláří , chodby, soc.zařízení, čajové kuchyňky a úklidové komory . Vhodné např. pro notářskou a advokátní kancelář, poradenskou činnost, případně ordinaci lékaře. Prostory se nacházejí ve 3.poschodí zrekonstruovaného historického domu na nám.Svobody ( půdní vestavba, k dispozici výtah). Celková výměra prostor je 99 m².

Nájemné činí 24.000,- Kč měsíčně ( tj. 20 tis. bez DPH) , k nájemnému jsou účtovány služby v celkové výši 5.880,-Kč ( 5.000,-Kč bez DPH), zahrnující spotřebu elektrické energie (sekce nemá samostatné měření spotřeby), vytápění a přípravu teplé vody , podíl na ostatních službách v objektu (ostraha, osvětlení a úklid společných prostor, provoz EPS, výtahu, odvoz komunálního odpadu). Spotřeba vody je měřena podružným vodoměrem.

K dispozici od 1.9.2012. Nájem je sjednáván zpravidla na dobu neurčitou, výpovědní lhůta činí dva měsíce. Ve vazbě na výpovědní dobu je při podpisu nájemní smlouvy je standardně požadována dvouměsíční kauce.

Property Characteristics

Listing ID203881
Layout3+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space100
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.