Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 72 m² without real estateJažlovická, Prague - Chodov

Jažlovická, Prague - ChodovEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Service chargesCZK 4,000


Nabízím podnájem v družstevním bytě v Praze-4 Hájich (Jažlovická ul. 1332, 2. patro, cca 7 min pěšky od metra Háje). Byt je v zrekonstruovaném panelovém domě (nová plastová okna, zateplení, nový velký výtah). Orientace bytu severojižní, na jižní straně bytu balkón. Jedná se o částečně zrekonstruovaný (nová koupelna a oddělené WC) a zařizený byt (m.j. myčka na nádobi, lednice, plyn. sporák s el. troubou, pračka) o dispozici 3+1 (72 m2) s lodžii v dobré dostupnosti do centra. V blizkém okoli je Miličovský les, dostatečně kapacitní školky, školy, několik hřišť pro děti i dospělé (tenis, venkovni posilovna - přímo za domem), pár stanic autobusem pak největší pražské horolozecké centrum, hotelový bazén přístupný veřejnosti...

V pěší vzdálenosti několik supermarketů (Penny market 150 m od bytu, dále Albert, Billa, Lidl), pizzerie (200m), cukrárna, večerky, bude k dispozici od 8.9.2012.

Preferujeme nekuřáky , popř ohleduplné kuřáky, kteří nekouří nejen v bytě, ale neobtěžují sousedy ani kouřením na balkóně, u vchodových dveří, popř. na chodbě!

Property Characteristics

Listing ID203287
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space72
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.