Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 160 m² without real estateU Slunečnic, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský Region

U Slunečnic, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 6,050,000


Útulný a prosluněný RD 6+KK na pozemku 930 m2 je situován s výhledem do krajiny a pouze jedním sousedem, takže nabízí dostatek soukromí na samé hranici Prahy v ulici, která nemá parametry klasického „satelitu“.

Zahrada je ohraničena vzrostlými thůjemi, s vlastní studnou a automatickou závlahou, zahradním domkem, nadzemním bazénem, garážovým stáním pro 2 automobily s el. posuvnou branou.

V přízemí RD je obývací pokoj s kuchyní, pracovna, dílna a koupelna se sprchovým koutem. V podkroví se nachází 4 pokoje, šatna a koupelna s vanou. Přízemí má podlahové vytápění + radiátory a na podlaze dlažbu, patro je vytápěno radiátory a má plovoucí podlahu.

RD je vybaven krbem s teplovzdušným vytápěním podkroví, klimatizací, EZS, vestavěnou skříňí, kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči a jídelním koutem, úložným prostorem na půdě. Fasáda zateplena polystyrenem, plastová okna a plynový kotel.

Dům je pečlivě udržován, vymalován a ihned vhodný k nastěhování. Je zde i možnost přístavby. Před RD je prostor ze zámkové dlažby vhodný jako parkovací či herní plocha. Advokátní služby zajištěny. Roční náklady na vytápění a teplou vodu činí 25.000,-Kč.

PENB zpracován.

Property Characteristics

Listing ID203154
Layout6+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha160
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.