Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 99 m² without real estateVrážská, Černošice - Černošice, Středočeský Region

Vrážská, Černošice - Černošice, Středočeský Region
PriceCZK 5,100,000


Nabízíme k prodeji byt 3+1 v krásné romantické lokalitě obec Černošice, Jednotka o velikosti 99 m2 se nachází ve třetím podlaží, v uzavřeném areálu třech rodinných domů. Má velice jednoduchou a praktickou dispozici s jižní orientací. Dominantou bytu jsou velká dřevěná okna na balkon s výhledem do zahrady na níž je přístup z prvního patra. V bytě je velký prostorný obývací pokoj s oddělenou kuchyní. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči. Pokoje jsou prostorné, dobře prosvětlené. WC je oddělené, samostatné, koupelna je prostorná, světlá. Na podlahách jsou dřevěné dvouvrstvé parkety. V bytě jsou prostorné vestavěné skříně. Byt je ve zvýšeném podkroví, má nadstandardně vysoké stropy. Parkovací stání je chráněné, pod objektem, na úrovni dvora. Součástí bytu je i prostorný sklep.

Černošice lákají svojí krásnou krajinou v údolí řeky Berounky. Skvělé sportovní vyžití. Díky dobrému spojení na Prahu a romantické přírodě na hranici chráněné krajinné oblasti Český kras jsou oblíbeným sídelním místem s množstvím výstavních vil. Vlakem s frekvencí 30ti minut je do Prahy pouhých 20 minut. Do centra Prahy je to 20km.

Obývací pokoj 29,8 m2

1.Pokoj 20.8 m2

2.Pokoj 13,7 m2

Kuchyně 11,9 m2

Koupelna 6,9 m2

WC 1,5 m2

Chodba 14,9 m2

Balkon 9,8 m2

Sklep 11,4 m2

Email: byt-cernosice@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID202883
Layout3+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha99
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.