Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1500 m² bez realitkyBukovice - Bukovice u Rohozce, Jihomoravský Region

Bukovice - Bukovice u Rohozce, Jihomoravský Region
PriceCZK 499


KRÁSNÝ POZEMEK nutno vidět:Nabízím 1 -2 stavební pozemky pro stavbu RD 25km severně od Brna v malé vesničce Bukovice u Rohozce.Tišnov 9km.Pozemek je mírně svažitý, celková výměra činí cca 1500 m2 (60x25m). Lze ho rozdělit na 2 samostatné pozemky nebo nechat vcelku.Voda a elektřina jsou na hranici,plyn 15 m.Z pozemku je nádherný výhled na okolní krajinu a na udržovaný rybník.V blízkosti parcely jsou dva rybníky (rybaření,koupání).Vhodné pro klienty, kteří mají rádi klid a nedotčenou krajinu.Ideální místo pro milovníky přírody a rybolovu.

Very nice place.Offer consisted of one or two building lands in small village Bukovice by Rohozce, which is 25 km away north of Brno. Distance from Tišnov is 9 km.

The land is gently sloping. The total area is about 1500 m2 (60x25m). It is possible to divide it on two independently standing lands. Water and electricity connection is on the edge of land. Gas connection is 15 m away.

There is nice view on the countryside and two ponds (fishing and swimming).

Suitable for clients, who prefer silent surrounding and untouched nature.

Property Characteristics

Listing ID202787
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space1,500
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.