Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 44 m² bez realitkyBránická, Prague - Braník

Bránická, Prague - Braník
PriceCZK 2,370,000


Nabízím k prodeji byt 1+1, 44 metrů 2 patro z šestipatrového domu. Byt je v družstevním vlastnictví. Byt je po kopletní rekonstrukci, nové rozvody. Byt je prodáván s kuchyní vestavěnými skříněmi a rohovou lavicí v kuchyni. Byt má plovoucí podlahy, v obývacím pokoji jsou renovované parkety. V koupelně je sprchový kout. Byt má výhled do vnitrobloku, okna jsou opravená dřevěná. Bytový dům je cihelný, je to známá stavba z 30 let dům Jezerka. K domu náleží rozlehlá klidná zahrada. Bus je 50 metrů a tram 100 metrů. Byt je přímo u řeky ale mimo frekventovanou silnici.

K nastěhování: 20/5/2009

Im selling appartment Studio / 1 bedroom 44 sqm. Second floor of six floor building. Appartment is after full rebuild in year 2005. new water and electrical lines. Appartment is sold with kitchen and inbuild wardrobes, corner bench in kitchen. Appartment has new wooden flooring. Bathroom with shower and toilet. Nice view into the backyard, windows are wooden and repaired. Bus 50 metres tram 100 metres. Appartment is sittuated in silent part near river not disturbed by nearby road.

Property Characteristics

Listing ID20235
Layout1 bedroom
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space44
Floor2
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.