Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 90 m² bez realitkyHlavní třída, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský Region

Hlavní třída, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský RegionEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Velmi nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+1 s balkonem v 1.patře domu z počátku 20.století v centru Mariánských Lázní. Obytné místnosti jsou orientovány na východ s úžasným výhledem do parku.

Dispozice bytu: z centrální předsíně je samostatný přístup do všech místností kromě ložnice, do které se vstupuje z obývacího pokoje. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči a je orientována na sever. Z ní se vystupuje na prostorný a prosluněný balkon. Koupelna a WC jsou oddělené. V koupelně je nucený odtah do komína, podlahové vytápění a pračka a sušička včetně dostatečného úložného prostoru.

V kuchyni a ložnici jsou zrestaurované staré dřevěné podlahy, v obýváku repasované parkety. V předsíni, koupelně a WC je dlažba, v dětském pokoji celoplošný koberec. V celé bytě je rozveden telefon, Tv a internet. Byt zůstane téměř plně vybaven. Poplatky jsou pro 4člennou rodinu. Vlastní plynový kotel, vodoměry.

Veškerá občanská vybavenost v místě, MHD 1 min. Dvůr u domu včetně hlavního vchodu projde do konce roku zásadní rekonstrukcí.

Byt pronajmu od 1.9.2012 do 31.12.2014.

Property Characteristics

Listing ID201594
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space90
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.