Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 32 m² bez realitkyKostřínská, Prague - Bohnice

Kostřínská, Prague - BohniceEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 2,800


Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk 32m2 a sklípek v panelovém domě na Praze 8 - Bohnice. V bytě je postel, obývací stěna, kuchyňská linka, lednice, el. vařič, pračka, TV a šatní skříň. Klidná lokalita obklopená zelení a veškerá občanská vybavenost. Autobusem metro C Kobylisy 8min. Neplacené parkoviště před domem. Pouze pro nekuřáky, maximálně 2 osoby, bez zvířat. Cena za 2 osoby 9400,- Kč včetně poplatků a zálohy na elektřinu. RK nevolat! Kontakt: 732 273 271.

Renovated one-room flat 32m2 for rent in Prague – Bohnice with bed, kitchen unit, fridge, living-room suite, washing-machine and wardrobe. Block of flats is situated in silent place with all civic amenities. Easy access to public transport (bus 8 min to metro C Kobylisy). Free parking place in front of the building. Non smokers, max. 2 persons, no animals. Price for 2 persons 9400,- czech crowns including charges with deposit on electricity. Contact: 732 273 271.

Property Characteristics

Listing ID201590
LayoutStudio
Floor6
Building typePrefab concrete
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.