Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 61 m² without real estatePetržílkova, Prague - Stodůlky

Petržílkova, Prague - StodůlkyPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 3,300


Krasný velký byt 2+kk v cihlové novostavbě od roku 2010, s balkonem, sklepem, 58m2/3m2/3m2 a garáži!! ve vyhledávané lokalitě Praha 5 – Stodůlky, 200m metro Hůrka, v 7.NP desetipatrového domu s výtahem. Byt je častečně vybaven: moderní kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou a troubou, lednička, myčka. Koupelna s vanou. Obytné místnosti jsou přístupné z chodby. Výhodou tohoto bytu je pěkný výhled do klidného dvora. Okolí domu je upravené a plné zeleně. Velice atraktivní lokalita! Občanská vybavenost je skvělá, v okolí jsou školy i školka, poliklinika, obchodní centra, pošta atd. Dlouhodobě: 12 000 s garáži + 3300 poplatky + elektřína cca 500,-Kč. Vratná kauce. K nastěhování ihned. RK prosím nevolat!!

Beatiful large apartment 2+kk in 7th floor with balcony 58m2/3m2 + parking in a basement! A large cabinet is in the bulding. Built in 2010, Prague 5 – Stodůlky, only 200m to metro Hůrka. The flat is partially funished: modern kitchen with el.range, frige, dishwasher. Bathroom with bath. Nice wiev. Grate location! There are all needs close: kindergarden, schools, hypermarkets, post ofice etc. Long term only: 12 000 CZK with parking + 3300 expences + electricity aprox. 500,-Kč. Refundable depozit. Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID201522
Layout2+kk
Floor7
Building typeBrick
Užitná plocha61
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.