Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+1 • 100 m² without real estateMartínkovská, Vyšší Brod - Vyšší Brod, Jihočeský Region

Martínkovská, Vyšší Brod - Vyšší Brod, Jihočeský Region
PriceCZK 2,400,000


Prodám rodinný dům po celkové rekonstrukci. Obsahuje 2 podlaží, jeho součástí je malý sklípek cca 7m2, má jeden byt. Jedná se o novostavbu, zvýšené přízemí obsahuje zádveří s předsíní, WC, kuchyň a obývací pokoj (s možností dostavění krbu na tuhá paliva). Podlahy jsou dřevěné nebo z keram. dlažby. V patře pak jedna obytná místnost (s možností dostavění přepažovací příčky, dle stavebního povolení) a koupelnou. Do půdy jsou nová prostorná padací dvířka pro možnost ev. dalšího využití podstřešního prostoru (ve střeše jsou 2 střešní okna). Původní stavba pochází cca před 100 lety, z původní stavby je pouze obvodové zdivo, stropní dřevěné trámy a dřevěné schody.

K domu nálěží zahrada cca 123 m2 s novým oplocením, z modřínových prken na betonové podezdívce. Dům má napojení na zemní plyn, vodovod, kanalizaci a el. rozvod.

Zastavěná plocha je 59,93 m2.

Property Characteristics

Listing ID201495
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space100
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.