Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 25 m² bez realitkyLibická, Prague - Vinohrady

Libická, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Vinohrady, Praha 3, Libická, 1+1, 25 m2, cihla, výtah, zařízený

Byt k pronájmu, v žádané lokalitě Vinohrad, ul. Libická, byt 1+1, 25 m2, cihla, snížené podlaží, výtah, zařízený nábytkem, parkování v modré zóně. Byt je kompletně zrekonstruován, v četně nových elektrospotřebičů, plovoucí podlaha a dlažba, topení ústřední. Kuchyňská linka vybavena elektrickým sporákem, elektrickou a mikrovlnnou troubou s grilem, digestoří, pračkou, lednicí.

K vybavení bytu náleží LED TV s úhlopříčkou 80 cm, internet v ceně. Byt je dále opatřen bezpečnostními dveřmi firmy NEXT. Koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně. Byt se nachází v blízkosti metra, mezi stanicemi Flora a Jiřího z Poděbrad. Vzhledem k jeho výborné dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti vřele doporučuji. Byt je vhodný i pro studenty a cizince.

Vratná kauce 12000 Kč.

Vinohrady, Prague 3, Libická, 1 +1, 25 m2, brick, elevator, furnished

Apartment for rent, in an attractive area of Vinohrady, Libická street, apartment 1 +1, 25 m2, brick, reduced floor, elevator, furnished, parking in the blue zone. The apartment is completely renovated, in a lavish new appliances, flooring and tiles, central heating. Kitchen equipped with electric stove, electric oven and microwave with grill, extractor hood, washing machine, refrigerator.

The equipment includes LED TV with a diagonal of 80 cm, internet included. The apartment is also equipped with a security door company NEXT. Bathroom with shower, separate toilet. The apartment is located near the subway stations between Flora and George of Podebrady because of its excellent accessibility and amenities I highly recommend it. The apartment is suitable for students and foreigners.

12000 CZK refundable deposit.

Property Characteristics

Listing ID200999
Layout1 bedroom
OwnershipPersonal
EPCA
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.