Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 39 m² bez realitkyStrážkovice - Strážkovice, Jihočeský Region

Strážkovice - Strážkovice, Jihočeský RegionEquipped
PriceCZK 490,000


S realitkou Prolux Consulting Int.s.r.o. mám vypovězenou smlouvu,její praktiky neakceptuji..tedy ani podvodné a mnou neautorizované ceny.Varuji před ní všechny ostatní prodejce!!!!!

Chata je kompletně zařízená,k okamžitému využití. Je v sousedství dalších dvou chat,nedaleko jen bývalá myslivna.Je v klidném prostředí,konec lesa,pak jen pole..srny chodí až k chatě,vhodné pro maximální relaxaci.

Chata je dřevěná,o zastavěné ploše 39 m2,na pozemku v osobním vlastnictví výměře 356 m2.Místnosti jsou vstupní veranda,obývák,kuchyň,ložnice,prodej včetně nábytku,lednice.WC suché,navazuje na chatu.Je v původním stavu, lze rekonstruovat,či k postavení nové chaty.Na pozemku je studna,elektrika,220/380V,dřevěná garáž s kutilskou dílnou.Vytápění je zajištěno tuhými palivy. K chatě vede příjezdová cesta,vzdálenost od Českých Budějovic 17km,ve Strážkovicích je restaurace,obchod.Vlak z nedalekého Trocnova,na kraji lesa meziměstská doprava.Nemovitost je vhodná pro individulání rekreaci v krásné přírodě. Pozemek je k dispozici ihned.V okolí je možnost rybaření, lyžování, turistiky,houbaření..Další navazující pozemek lze přikoupit.CENA 490000 KČ,PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA

Property Characteristics

Listing ID200735
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space39
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.