Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 4+kk • 135 m² bez realitkyPolní, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský Region

Polní, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 15,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Přímý majitel nabízí pronájem rodinného domu 4+kk v obci Zvole, PZ o výměře 135 m² s garáží 7*3,5 metru. Dům je dvoupodlažní, v přízemí se nachází - garáž, předsíň, koupelna se sprchovým koutem a wc, kuchyň s obývacím pokojem- 43m2 a terasa 22 m2. V podkroví je koupelna s vanou, 3 pokoje 19,16 a 12 m2.Dům je částečně zařízen spotřebičí- lednička, sporák, pračka, kuchyňská linka, i nábytkem - dle dohody možno i bez nábytku.Zahrada 400m2. Klidné místo, pes na zahradě možný.

Přímo u domu mohou parkovat dva až tři automobily. V obci je veškerá občanská vybavenost (každý den otevřený obchod, hřiště,2 mateřské školky, škola). Obec se nachází 8 km jižně od Prahy (Písnice, Zbraslav), pravidelná autobusová doprava z metra C Budějovická/Kačerov (přes Krč a Dolní Břežany), autobusem trvá cesta k metru cca 35 minut - na zastávku pěšky 4 min., autem cca 15 minut, kousek od domu jsou lesy a přírodní rezervace Zvolská Homole.

Property Characteristics

Listing ID200650
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space135
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.