Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent • 250 m² bez realitkyPřemyslovská, Prague - Vinohrady

Přemyslovská, Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 45,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Byt je mezonet, který je dvoupatrový s přístupem na střešní terasu. Lokalita bytu je 3min od stanice metra Jiřího z Poděbrad v klidné boční ulici.

V přízemní části bytu je kromě menšího pokoje vhodného jako pokoje pro hosty, taktéž komora, kterou lze využít jako sušárnu případně jako šatnu. Dále je zde velice prostorný obývací pokoj, do kterého proudí celý den světlo a je možno ho vzhledem k velikosti rozdělit na část jídelny a část obývací. Z obývacího pokoje je přístup na menší boční terasu. V přízemní části je taktéž velice moderní a vysocefunkční kuchyň. Kychyň je vybavena veškerými vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice, mikrovlná trouba, trouba, dotyková varná deska). Ve spodní části je prostorná koupelna kde mimo rohové prostorné vany je taktéž sprchový kout. Toaleta je oděleně od koupelny v každém patře. Do druhého patra vede schodiště , které je velice moderní. Ve druhém patře je přístup do čtyř samostatných neprůchozích pokojů. V každém pokoji je moderní prostorná šatní skříň. Ve dvou pokojích je pak klimatizace. Dále je ve druhém patře taktéž koupelna s prostornou rohovou vanou. Z každé strany je pak přilehla menší terasa. Z jedné z teras pak vede točité schodiště, které je přístupem na střešní terasu. Z této střešní terasy je nejen výhled na celou Prahu ale je zde i gril a není problémem tu zřídit i bazén.

Property Characteristics

Listing ID200524
LayoutOther
Floor6
Building typeBrick
Floor space250
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.