Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 40 m² without real estateVe vilkách, Brno - Útěchov u Brna, Jihomoravský Region

Reserved
Ve vilkách, Brno - Útěchov u Brna, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Refundable depositCZK 9,000


Pronájem bytu 1+1; 9.500 Kč včetně poplatků; (39m2) se zastřešenou terasou (6,5m2) a předzahrádkou k rekreačnímu užívání (40m2) a výhledem do lesa. Byt je umístěn přízemí rodinného domu postaveného v klidné, atraktivní městské části Brno-Útěchov. Byt je pronajímán kompletně vybaven nábytkem: pokoj 17,24m2 (manželská postel, rozkládací gauč, šatní skříň, skříňky, psací stůl, police, dvě postele, noční stolky)+ kuchyň 8,25m2(nová kuchyňská linka s barovým pultem lednice, varná deska, trouba, mikrovlnka, jídelní stůl, židle), koupelna 7,13m2 ( sprchovým kout, záchod a nová pračka), předsíň 6,24m2 (botník, věšák, zrcadlo). Možnost uložení sportovního vybavení do zahradního domku na předzahrádce.

Info: všechny poplatky v ceně (voda, elektřina, topení, internet 15-20 Mbit/s), dostupnost MHD z Lesné/Králova Pole, vhodné pro studentský nebo mladší pár či studentky (nehluční nekuřáci :-), (pes/kočka - ne); dohoda min. na 12 měsíců (možno od 1.listopadu). Rychlost rozhodnutí záleží jen na vás ;-)

Property Characteristics

Listing ID200430
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha40
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.