Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 360 m² without real estateMariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký Region

Mariánské údolí, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký RegionEquipped
PriceCZK 599,000


Nabízíme k prodeji rekreační chatu v oblíbeném Mariánském údolí u lázeňského města Klášterce nad Ohří, okr.Chomutov. Chata je o velikosti : zastavěná plocha 101m2, pozemková parcela je 259m2. Je zde zavedena elektřina, pitná voda z vodovodního řádu (sezonní provoz), plynový sporák. Chata je ve stylu srubu s velikou a prostornou zahradou, vhodné i jako další stavební parcela. Příslušenství chaty je malá chatka na nářadí, kůlna, 2 sklepy. Nová střecha. Chata se skládá z verandy, sprchového koutu, obývacího pokoje, samostatně oddělené kuchyňky a v patře prostorná ložnice s vykýřem a výhledem na řeku. WC je suché. Příjezd k objektu je snadný (možnost využití vrat a parkování před chatou). K řece Ohři je to cca. 150m, chata je na vyvýšeném místě u cesty. V Klástěrci nad Ohří je vlak. i bus. spojení, aquapark a mnoho obchodů. VŠE NA VLASTNÍM POZEMKU, V DOBRÉM STAVU. RK NEVOLAT!!!!!!

Property Characteristics

Listing ID200029
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeWooden
Užitná plocha360
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.