Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 480 m² bez realitkyBrant, Senomaty - Hostokryje, Středočeský Region

Brant, Senomaty - Hostokryje, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 8,900,000


CENA DOHODOU! Samostatně stojící rodinný dům s rybníkem na rozsáhlém pozemku. Dům o třech podlažích – přízemí, podkroví a suterén – každé o zastavěné ploše 160 m2, nacházející se na jižním kraji osady Brant, přibližně 7 km od Rakovníka. Přístup k domu a pozemkům je po nezpevněné komunikaci. Dům je napojen na veřejné rozvody elektro a vody. Vodu lze odebírat i z vlastní studny s pitnou vodou. Odpady a kanalizace jsou řešeny vlastní čistírnou odpadních vod. Kolaudace domu v roce 2008. Příslušenství hlavní stavby tvoří studna, venkovní úpravy, kamenné tarasy, rybník a pozemky o celkové výměře 5406 m2. V domě je jedna bytová jednotka o velikosti 6 + 1 se třemi koupelnami s WC a samostatným WC v suterénu. V suterénu se nachází garáž, kotelna a společenská místnost s francouzskými dveřmi na zahradu, barem a krbem s teplovodním výměníkem, kterým je vytápěn celý dům. V kotelně je možná instalace kotle na tuhá paliva (v současné době je zde kotel na LTO a nádrže). V přízemí a ve všech koupelnách je teplovodní podlahové vytápění, kombinované s radiátory, žebříky a konvektory u francouzských dveří v jídelně a obývacím pokoji. V podkroví jsou radiátory. Dům stojí na svahu a suterén je přístupný zvenku i zevnitř domu. V přízemí se nachází vlastní vstup do domu ze severovýchodní strany, předsíň, chodba, pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost (prádelna), kuchyň se spíží volně propojená s jídelnou a obývacím pokojem. Současně je zde schodiště do podkroví a pod uzavřením schodiště do společenské místnosti v suterénu. V podkroví jsou tři pokoje a z chodby přístupná velká koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem. Další čtvrtý pokoj - ložnice se šatnou má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem, rohovou vanou, WC a bidetem, přístupnou pouze z ložnice. Ve dvou pokojích jsou malé šatny. Vedle samostatné koupelny v chodbě je komora – šatna, přístupná z chodby. Z obou horních koupelen je shoz prádla, který ústí přímo do prádelny v přízemí.

Terén okolo domu je členitý. Před domem od západu je na pozemku rybník s kamennou hrází, který je třeba ještě dobudovat. K dokončení jsou i pozemkové úpravy okolo vlastního domu, terasy a chodníky tak, aby bylo docíleno zamýšleného propojení obytné části domu se zahradou. Pozemky jsou ze tří čtvrtin oplocené dřevěným plaňkovým plotem. Z jižní části nemovitosti oplocení zatím není. Pozemky jsou osázené mimo původního porostu i okrasnými dřevinami a keři. Původní vzrostlé stromy (modříny, akáty, vrby) a keře vytváří velmi příjemné klima. Za rybníkem je malý sad s ovocnými stromy a keři.

Dům je prostorný a velice světlý díky velkým proskleným plochám. Dostatečné zateplení domu umožňuje minimalizovat náklady na vytápění na co nejnižší míru s udržením teplotního komfortu obývané plochy a současně zabraňuje přehřívání v letních dnech.

Dobrá dopravní obslužnost, vlaková zastávka Příčina cca 400m, autobusové spojení, autem cca 10 min. do Rakovníka. Praha 57 km na Bílou Horu, Plzeň 57 km.

Je to velmi zajímavá nemovitost pro specifickou skupinu investorů, která preferuje bydlení v klidu mimo sídelní část obcí.

CENA K JEDNÁNÍ.

Property Characteristics

Listing ID199709
Layout7+1
Floor3
Building typeBrick
Floor space480
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.