Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 71 m² without real estatePetra Rezka, Prague - Nusle

Petra Rezka, Prague - Nusle
PriceCZK 2,550,000


RK NEVOLAT!!!

Prodám kompletně zrekonstruovaný(v.r.2009) byt v OV v širším centru Prahy – Nusle, ul. Petra Rezka. Je vhodný jako investice nebo jako nebytový prostor pro kanceláře. Byt se nachází ve sníženém přízemí v cihlovém domě v klidné lokalitě a však v bezprostřední blízkosti MHD včetně dobré možnosti parkování přímo před domem. Samotný byt je tichý, slunný a prostorný s praktickou dispozicí.

Dispozice bytu je 3+kk s celkovou výměrou 71 m2. Z prostorné haly je vstup do jednoho z pokojů, do místnosti s kuchyňským koutem, do samostatné koupelny a na toaletu. Druhý pokoj je přístupný přes místnost s kuchyňským koutem. Okna jsou částečně situována na sever do klidné zahrady - vnitrobloku, dvě místnosti jsou orientovány na jih s okny do malého parčíku. K bytu náleží komora 5m2 na patře.

V roce 2009 prošel byt kompletní rekonstrukcí – nová plastová okna, omítky, elektroinstalace, rozvody topení, stoupačky, podlahy, … Podlahy jsou částečně plovoucí a částečně PVC, stropní překlady jsou obloženy dřevem, dveře s obložkovými zárubněmi z masivu. K topení a ohřevu vody slouží kombinovaný plynový kotel. V bytě je zavedena kabelová televize, telefon a přípojka vysokorychlostního internetu. Nyní již možnost UPC.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, školy, obchody, možnost sportovního i kulturního vyžití a několik parků (park Jezerka, Vyšehradské sady, centrální park). Dopravní dostupnost je na metro Vyšehrad / Pražského povstání (cca 7min pěšky) nebo tramvajová a autobusová zastávka Palouček (cca 1min).

Byt má vlhké obvodové zdi, částečně jsou ošetřeny sanační omítkou v r.2015.

Možnost hypotéky. V případě potřeby zajistím právní servis.

Property Characteristics

Listing ID199540
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha71
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.