Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateLipnická, Prague - Kyje

Lipnická, Prague - KyjePartially equipped
PriceCZK 2,190,000


Nabízím k prodeji byt 2+kk v novostavbě z roku 2004 s podlahovou plochu 49 m2, zděný balkón o velikosti cca 4,7 m2, patří k němu zděný sklep v suterénu o velikosti cca 2 m2 a příslušné spoluvlastnické podíly. K bytu je možno dokoupit garážové stání nacházející se ve společných garážích pod sousedním domem. Dům je cihlový, zateplený.

Byt je orientován na východ do vnitrobloku, má vlastní plynový kotel umístěný v koupelně, sloužící k vytápění a ohřevu teplé vody, plovoucí podlahy v obývacím pokoji a ložnici, keramickou dlažbu v předsíni, kuchyní a koupelně, dřevěná okna. Koupelna je vybavena vanou a prostorem pro pračku. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se základním vybavením a možností zapojit jak elektrické tak i plynové spotřebiče. Možnost připojení pevné telefonní linky, UPC televize a internetu. V ložnici je zabudována vestavná skříň.

Nízké poplatky.

Bytový dům je střežen 24 hodin denně kamerovým systémem a bezpečnostní službou.

Možnost parkování před domem nebo v blízkém okolí.

Klidné okolí, zeleň, squash centrum, fitness, pizzerie, restaurace, několik obchodů s potravinami, v docházkové vzdálenosti supermarket.

Výborné dopravní spojení - u domu autobusová zastávka, metro Rajská zahrada pěšky 5 min, tram ze sídliště Lehovec cca 8 min.

(cesta po ní ven z Prahy ve špičce trvá pouhých 5 min).

V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost (pošta, městský úřad, školka, škola, střední odborné učiliště). Cca 5 min autem se nalézá krytý bazén se slanou vodou, do 10 min nákupní centrum Černý Most, IKEA, Hornbach, Makro aj. Výborná je také dostupnost do centra města tramvají nebo metrem.

Nabízím též veškerý právní servis s převodem zdarma.

Dostupnost bytu je ihned.

Property Characteristics

Listing ID199535
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.