Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 85 m² bez realitkyRuská, Prague - Vršovice

Ruská, Prague - VršovicePartially equipped
Monthly rentCZK 15,500

+ Poplatky za službyCZK 900


Byt 2+1 s předsíní (85m2) v prvním patře cihlového domu.

Dům s výtahem se nachází ve velice klidné ulici na rozhraní Vršovic a Vinohrad, dobrá dostupnost, tramvajová zastávka 3 min. pěšky od domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, částečně zařízen. Možnost parkování na ulici nebo pronájem parkovacího místa na nedalekém parkovišti. Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha a dlažba. Částečně vybaven - pračka, postel, gauč,kuchyňská linka, jídelní stůl, židle, kuchyňská linka, kombinovaný sporák (možnost dovybavit nebo naopak). V předsíni je šatna. Za příplatek možnost napojení na pult centrální ochrany. Dostupný od 1.1.

Apartement 2+1 with an entrance hall (85 m2) in the first floor.

A house with an elevator is located in a quiet street in the Vinohrady and Vršovice interface, good access to city center, a tram stop 3 min. walk from the house. The apartment is completely renovated, partially furnished. Parking on street or rent a parking space in a nearby parking lot. The floors are floating floor and tiles. Partly equipped - washing machine, bed, couch, kitchen, dining table, chairs, kitchen, stove (can be retrofitted or vice versa). In the hall is a cloakroom. For an additional fee to connect to security. Available from 1.1..

Property Characteristics

Listing ID199382
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.