Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 50 m² without real estateMahenova, Prague - Košíře

Mahenova, Prague - KošířeEquipped
PriceCZK 2,900,000


Prodám zrekonstruovaný byt o velikosti 50m2 v nově zrekonstruovaném domě v Mahenově ulici v Košířích blízko tramvajové zastávky U Zvonu, parkování bez problémů.

Bytová jednotka 46m2 – z 1+1 předěláno na veliké studio kuchyňský kout, jídelní kout, obývací a spací část, velká vestavěná zrcadlová skříň, úložný prostor i vestavěn nad vchodem do bytu. Koupelna se skládá z rohové vany, umyvadla, závěsného WC, zrekonstruované, elektrický bojler, vytápění plynové, elektrický sporák, lednice, myčka, mikrovlnka. Byt se nachází v přízemí bytového domu, pod bytem v suterénu je ještě jeden byt, takže je vytápěno i zespoda.K bytu náleží nově zrekonstruovaný sklep 4m2. Plastová okna. Vhodné i na investici, velmi dobrá lokalita na pronájem. RK prosím nevolat.

I offer to sell a large studio 46m2 close to center of Prague (only 2 tram station to Andel). All house including flat are after reconstruction. Including large 4m2 basement. Parking without problem.

Property Characteristics

Listing ID198777
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha50
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.