Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² bez realitkyHoroměřice - Horoměřice, Středočeský Region

Horoměřice - Horoměřice, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Nabízím k pronájmu hezký, slunný mezonetový byt 7 minut chůze od mhd Horoměřice. Byt se nachází ve 3. a 4. podlaží cihlového domu bez výtahu. Nabízí se zařízený. V předsíni a kuchyni jsou vestavěné skříně, v koupelně je sprchový kout, umyvadlo, toaleta, pračka. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči - elektrickým sporákem, odsavačem par, myčkou, lednicí , mikrovlnou troubou.K dispozici je jídelní stůl se 4 židlemi. Obývací pokoj s balkonem je zařízen, stejně jako ložnice s vestavěnými skříněmi v patře. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Dveře bezpečnostní. Parkování za domem. Byt je volný od 1.9.2012.

I offer to rent nice maisonette 7 minutes from bus stop Horomerice. Flat is placed on the 3rd and 4th floor of house without lift. Flat is equipped with built in wardrobes (hall, kitchen and bedroom). Flat is equipped by kitchen unit with all appliences - cooker, fridge, dishwasher, microwave oven, dining table with 4 chair. Bathroom with shower corner, toilet, sink and washing machine.Living room with balcony is also furnished. Floating floors, tiles. Parking behind the house. Available from 1.9.2012.

Property Characteristics

Listing ID198397
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space53
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.