Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 36 m² bez realitkyBínova, Prague - Střížkov

Bínova, Prague - StřížkovPartially equipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pronájem bytu 1+1 36m² v Praze 8 - Střížkov. Světlý a útulný byt, který 3 roky nazpět prošel rekonstrukcí. K dispozici je kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, pračka). V koupelně je velká rohová vana. Byt se pronajímá částečně vybaven - křesla, stolek, manželská postel, skříň, vestavěná skříň v chodbě. V pokoji je na podlaze plovoucí podlaha, v ostatních částech bytu dlažba. Velká zasklená lodžie s krásným výhledem. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. V místě veškerá občanská vybavenost - obchody, školy, školky, lékař. Velmi dobrá dopravní dostupnost - zastávka autobusu a tramvaje cca 1 minuta od domu, 7 minut pěšky na metro.

Apartment rental 1+1, 36 sqm, Prague 8 – Strizkov. Bright and snug apartment, 3 years after complete reconstruction, newly painted. Equipped kitchen with electric appliances available (ceramic hob, fridge, microwave oven, washing machine). Bathroom with corner bathtub. Apartment is rented partially furnished – chairs, table, double bed, cupboard, built-in cupboard in the hall. Main room has floating floor, kitchen, bathroom and hall has tile flooring. Big glassed enclosed balcony has a nice panoramic view. Refundable deposit in the amount of 1 month payment. All the public facilities in the surrounding – mall, school, school, doctor. The place is well accessible by public transport (tram and bus stop is 1 minute walk, metro station about 7 minutes) as well as by car with a parking place right under the house.

Property Characteristics

Listing ID198318
Layout1 bedroom
Floor8
Building typeBrick
Floor space36
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.