Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 220 m² without real estateStaroveská, Ostrava - Proskovice, Moravskoslezský Region

Staroveská, Ostrava - Proskovice, Moravskoslezský Region
PriceCZK 4,650,000


Rodinný dům po celkové rekonstrukci, nacházející se ve velice žádané lokalitě Ostrava – Proskovice. Tato lokalita umožňuje bydlení mimo rušné město ale pouze 10 min MHD do města se širokými nákupními možnostmi / Avion shoping park /.

Při rekonstrukci domu byly použity nadstandardní materiály tedy střešní krytina TONDACH, podlahové vytápění v celém domě TOP HEATING, lité anhydritové podlahy, plastová okna – izolační trojsklo, 11 ks střešních oken VELUX, nové jádrové a sádrové omítky, drenážní izolace, zateplení domu nadstandardním zateplovacím systémem STO. Dům napojen na veškeré inženýrské sítě včetně městské kanalizace.Součástí domu jsou dvě kuchyňské linky se spotřebiči v ceně 200 000,-Kč, 2 * rohové vany a krbová vložka.

Dům byl rekonstruován za účelem dvougeneračního bydlení se samostatnými vstupy tedy v 1NP bytová jednotka 3 +kk včetně komory, technické místnosti a venkovní terasy, ve 2NP bytová jednotka 5 +kk včetně prostorného balkonu.Možnost dokončení ve variantě jednogeneračního domu.V domě dokončeny veškeré elektroinstalační a instalatérské práce.Vytápění domu je zajištěno plynem – kondenzační kotel VIESSMAN nebo tuhými palivy kotlem VIADRUS s 800 l zásobníkem pro kumulaci tepla.

Dům je celý podsklepen, sklepní prostory jsou taktéž po rekonstrukci tedy nové omítky, betonové podlahy, elektroinstalace. Část sklepa slouží jako obytná s kuchyňskou linkou, soc. zařízením a radiátory pro vytápění.K domu patří velká rozlehlá zahrady s ovocnými stromy.

Zájemci doporučuji prohlídku nemovitosti.

Rychlé jednání sleva dle dohody

Property Characteristics

Listing ID198160
Layout7+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha220
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.