Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 104 m² without real estateJečná, Prague - Nové Město

Ječná, Prague - Nové Město
Monthly rentCZK 14,900


Nabízím k pronájmu prostorný slunný byt 2+1( +šatna) v Ječné ulici s výbornou dostupností, plocha je 104m2, volný ihned k nastěhování. Byt je po rekonstrukci, částečně zařízený, součástí vybavení bytu je rohová kuchyňská linka, lednice s mrazákem (Zanussi), automatická pračka (Bosch), plynový sporák. Koupelna s wc, vanou a zástěnou. Vchodové dveře bytu jsou bezpečností. Součástí bytu je i šatna přístupná z chodby. V kuchyni, obývacím pokoji i ložnici parkety (vybroušené, nalakované). Na chodbě a v šatně zátěžové koberce. Byt je po částečné rekonstrukci, vymalovaný, s okny do ulice, plynová topidla v každé místnosti. Možnost ASDL připojení k internetu a samostatná kabelová televize UPC. Výborná dopravní dostupnost. Při podpisu smlouvy vratná kauce ve výši 1x nájem. Platby energií převod na konkrétního nájemce (cca 2500Kč) + platby za služby paušálně 450/os/měs. Určeno k dlouhodovému pronájmu.

V případě zájmu kontakt na tel. 775 673 332 (bez RK, tzn. RK prosím nevolejte)

K nastěhování: 1/6/2009

Great very sunny apartment for rent, 104 m2 Jecna street

2+1 with dressing room, near Charles square

Great very sunny renovated unfrunished 1 bedroom apartment. parquet floors, kitchen with door to the living room area, renovated bathroom. UPC, telephone line O2 ASDL, fridge.

Unique style.

Property Characteristics

Listing ID19812
Layout2 bedroom
OwnershipOther
Užitná plocha104
Floor3
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.