Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 206 m² bez realitkyHorní Police - Horní Police, Liberecký Region

Horní Police - Horní Police, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,450,000


Prodám patrový rodinný dům na kraji obce Horní Police, vhodný i k podnikání. V suterénu se nachází 2 místnosti zařízené jako dílny a dále prostory pro uložení zahradního nářadí a kol. V přízemí je kuchyň, spíž, dva obývací pokoje (jeden vybaven funkčním krbem), jídelna, koupelna a WC a terasa. V patře je kuchyň, obývací pokoj, 3 ložnice a WC. Dům je podsklepen, vytápěn el. topením (přímotopy) a je připojen na obecní vodovod. Dům je možno připojit k rozvodu plynu, který je umístěn na hraně pozemku.

Dům je obklopen udržovanou zahradou, jejíž součástí jsou dvě kolny na dřevo apod. Zahrada je od veřejných komunikací oddělena vzrostlým živým plotem zajišťujícím soukromí. V bezprostřední blízkosti domu (cca 30 m) se nachází obecní koupaliště ve velmi dobrém stavu, obchod cca 100 m. Horní Police je vzdálena od České Lípy cca 10 km, od Děčína 22 km s pravidelným autobusovým i vlakovým spojením. Škola a školka v místě. Sousední nemovitosti jsou trvale obývány. Dům je vhodný pro trvalé bydlení i rekreaci. Cena k jednání, tel. majitel : 724924535.

Property Characteristics

Listing ID198040
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space206
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.